Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και πάλι στην κορυφή. Κάθε επιτυχία είναι προϊόν μιας καλής συνεργασίας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!!!! Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ μαζί σου! Σου εύχομαι μόνο επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς!

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια 

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος είναι Έλληνας πρωταθλητής χειροπάλης, γεννήθηκε το 1975 και ξεκίνησε την πορεία του στον αθλητισμό σε ηλικία οκτώ ετών στο άθλημα της ελληνορωμαικής πάλης, στη συνέχεια μεταπήδησε στο άθλημα της άρσης βαρών γιατί γονείς και προπονητές έβλεπαν μια ασυνήθιστη πηγαία δύναμη, στα δεκαπέντε του έτη τον πήρε η εθνική ομάδα άρσης βαρών όπου και τον κατέταξε στα ταλέντα τη ομάδας και στα δεκαεπτά του σπάει το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, το 1995 αποφασίζει να συμμετάσχει σε αγώνες σωματικής διάπλασης (BodyBuilding) στη Λαμία στο κύπελλο Π.Ε.Σ.Δ. και κερδίζει την πρώτη θέση στη κατηγορία ανδρών +95kg.

Όλα αυτά τα χρόνια κρυφό του πάθος ήταν το μπραντεφερ, η χειροπάλη, άθλημα με το οποίο ασχολήθηκε και ασχολείται τα τελευταία εικοσιτρία χρόνια, διακρίθηκε και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως όσο κανένας άλλος Έλληνας χειροπαλαιστής και παραμένει στην ενεργώ δράση κάνοντας μας περήφανους με διεθνής διακρίσεις, όλα αυτά τα χρόνια έχει συλλέξει πάνω από 140 τίτλους και είναι ο λόγος που τον έχουν ονομάσει «Βασιλιά των δυναμικών αθλημάτων». Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος έχει πάντα στο πλευρό του στους αγώνες και στην προετοιμασία του, τον χειρούργο ορθοπεδικό, Ιωάννη Τσώλο.